Toegangscontrole

Primair is toegangscontrole niets anders dan “Wie, waar, wanneer naar binnen mag “.

Een toegangscontrole systeem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager ( kaart, druppel, code )  of biometrisch (zoals bv. Een vingerscan) kenmerk, bepaald vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Hierdoor creëert u veiligheid voor uw medewerkers en beschermt vertrouwelijke informatie of processen.

Voorkom Sabotage:

Met het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen zijn we nog niet klaar. Het is altijd mogelijk dat een deur niet goed sluit of zelfs moedwillig open word gehouden. Dit is een onveilige situatie en dient evenals bij een geforceerde deur wat zal resulteren in een alarm. Het is mogelijk een toegang te controleren, maar het is as echt veilig als deze ook wordt bewaakt.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contact formulier!
U kunt ons uiteraard ook bellen op 085-3030617.

    HST beveiliging gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Meer informatie

    Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Bovenstaand geldt vrijwel voor elke site die Google Analytics gebruikt, vaak wordt deze uitleg verstopt in de algemene voorwaarden. Wij van Hst Beveiliging zijn hier open en eerlijk in: wij monitoren graag welke pagina’s op onze website door u bezocht worden zodat wij onze diensten daarop kunnen aanpassen en verbeteren. Dank voor uw begrip.

    Sluiten