Intercom

Hst beveiliging werkt met verschillende video-deurintercoms. Deze intercoms zijn voorzien van een touchscreen scherm voor meer gebruikersgemak. Verder kan het systeem uitgebreid worden met 4 deurposten en 8 binnenposten die onderling in verbinding staan.  Hierdoor is ook aantrekkelijk voor de kleine industrieterreinen en bedrijfsgebouwen.

Ook is het mogelijk om een wifi sd-kaart in de binnenpost te plaatsen. Zodat het mogelijk is om foto’s draadloos te verzenden naar een computer en om vanaf daar te kunnen zien wie er voor de deur staat.

Voordelen:

 • 170° graden meer zicht
 • Breedbeeld met heldere beeldkwaliteit
 • Zoomfunctie
 • Pan/Tiltediening (omhoog/omlaag)
 • Led verlichting : Hierdoor is het ook milieuvriendelijk en heeft u nachts een goed beeld.
 • Kleuren monitor

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contact formulier!
U kunt ons uiteraard ook bellen op 085-3030617.

  HST beveiliging gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Bovenstaand geldt vrijwel voor elke site die Google Analytics gebruikt, vaak wordt deze uitleg verstopt in de algemene voorwaarden. Wij van Hst Beveiliging zijn hier open en eerlijk in: wij monitoren graag welke pagina’s op onze website door u bezocht worden zodat wij onze diensten daarop kunnen aanpassen en verbeteren. Dank voor uw begrip.

  Sluiten