Inbraakbeveiliging

Een inbraak in de eigen woning is veel meer dan de schade en het verlies van bijzondere niet vervangbare herinneringen. Het is nog meer het blijvende gevoel van onveiligheid en gevaar dat de slachtoffers ervaren. Wacht niet op deze nare ervaring, maar tref zo snel mogelijk maatregelen om het risico voor u te verminderen.

Een betrouwbaar en gecertificeerd bedraad of draadloos systeem, eenvoudig of zo uitgebreid als u wenst en simpel in bediening.

Met alarmmelding mogelijkheid via uw telefoon, internet of meldkamer. Uitgebreid met brandbeveiliging of camera, eigenlijk is alles mogelijk.

Risicoklasse indeling volgens VRKI richtlijnen :

De Keuze voor een bepaald systeem is afhankelijk van uw situatie en vereisten. Naast inventarisatie voert een medewerker van Hst beveiliging vooraf een risico analyse uit. Volgens de richtlijnen van de VRKI, om te kunnen bepalen in wat voor risicoklasse uw object valt. Daarna vertalen wij dit een concreet beveiligingsplan.

Vervolgens heeft u de optie om een onderhoudscontract en/of meldkamercontract af te sluiten.

Over alarmsystemen valt veel te vertellen, maar het liefst beperken wij het tot wat bij u van toepassing is.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contact formulier!
U kunt ons uiteraard ook bellen op 085-3030617.

    HST beveiliging gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Meer informatie

    Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Bovenstaand geldt vrijwel voor elke site die Google Analytics gebruikt, vaak wordt deze uitleg verstopt in de algemene voorwaarden. Wij van Hst Beveiliging zijn hier open en eerlijk in: wij monitoren graag welke pagina’s op onze website door u bezocht worden zodat wij onze diensten daarop kunnen aanpassen en verbeteren. Dank voor uw begrip.

    Sluiten