Camerabewaking

Uit feiten en cijfers blijkt dat camerabewaking helpt bij inbraakpreventie en het verminderen van criminaliteit. Inbrekers, dieven, criminelen, vandalen en insluipers bedenken zich en hebben een afkeer van camerabewaking. Daarom is het belangrijk dat uw woning is voorzien van een camerasysteem

Hst beveiliging voorziet in uw behoefte van camerabewaking. Voor zowel IP camera’s als analoge camera’s bent u bij ons aan het juiste adres. Met een camerasysteem kunt u via internet op elke plek en op elk gewenst moment naar de beelden van uw camerabewaking kijken en bedienen. Dit kan doormiddel van een Pc, tablet en/of smartphone . Zelfs als u zich aan de andere kant van de wereld bevindt kunt u de beelden van thuis bekijken.

De camerabeelden kunnen worden opgeslagen op een harddiskrecorder. Zodat u de beelden ook altijd nog op een later tijdstip kan terug kijken.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contact formulier!
U kunt ons uiteraard ook bellen op 085-3030617.

    HST beveiliging gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Meer informatie

    Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Bovenstaand geldt vrijwel voor elke site die Google Analytics gebruikt, vaak wordt deze uitleg verstopt in de algemene voorwaarden. Wij van Hst Beveiliging zijn hier open en eerlijk in: wij monitoren graag welke pagina’s op onze website door u bezocht worden zodat wij onze diensten daarop kunnen aanpassen en verbeteren. Dank voor uw begrip.

    Sluiten