Meldkamer

In deze tijd van lage sociale controle is doormelding van u alarminstallatie noodzakelijk .Dit kan op verschillende manieren gebeuren middels een spraakmodule / gsm module of naar een officiële meldkamer zodat u als er iets gebeurd altijd gebeld wordt en dat er actie ondernomen wordt.

De grote voordelen van een meldkamer zijn :

  • U systeem word 1 x per 24 uur gecontroleerd zonder dat u het merkt
  • Alle meldingen worden geregistreerd
  • Geen voice respons ( altijd een medewerker aan de lijn die u gelijk kan helpen )
  • Alleen u bepaald wie er een alarm af kan melden middels een unieke id code

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contact formulier!
U kunt ons uiteraard ook bellen op 085-3030617.

    HST beveiliging gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Meer informatie

    Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Bovenstaand geldt vrijwel voor elke site die Google Analytics gebruikt, vaak wordt deze uitleg verstopt in de algemene voorwaarden. Wij van Hst Beveiliging zijn hier open en eerlijk in: wij monitoren graag welke pagina’s op onze website door u bezocht worden zodat wij onze diensten daarop kunnen aanpassen en verbeteren. Dank voor uw begrip.

    Sluiten