Service en onderhoud

Service

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en service bij ons hoog in het vaandel staat, hebben wij een 24 uur – service .  Hierdoor zijn wij 24 uur per dag , 7 dagen per week beschikbaar voor storingen aan u systeem.

Onderhoud

Wij adviseren bij een beveiligingsinstallatie een onderhoudscontract af te sluiten. Dit om de levensduur van u installatie te verlengen. Dit onderhoudscontract houdt in dat er jaarlijks een preventieve controle wordt uitgevoerd. Tijdens deze jaarlijkse controle lopen wij heel het systeem na op alle punten en zo nodig worden deze gecorrigeerd.

Volgende punten worden met onderhoud gecontroleerd:

 • Alle componenten testen op de werking hiervan
 • Alle batterijen controleren op voldoende capaciteit
 • Alle meldingen naar particulieren alarmcentrale testen
 • Uw beveiligingsplan controleren
 • Waarschuwingsadressen controleren

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contact formulier!
U kunt ons uiteraard ook bellen op 085-3030617.

  HST beveiliging gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Bovenstaand geldt vrijwel voor elke site die Google Analytics gebruikt, vaak wordt deze uitleg verstopt in de algemene voorwaarden. Wij van Hst Beveiliging zijn hier open en eerlijk in: wij monitoren graag welke pagina’s op onze website door u bezocht worden zodat wij onze diensten daarop kunnen aanpassen en verbeteren. Dank voor uw begrip.

  Sluiten