Brandbeveiliging

De snelheid van een brand verrast mensen ; in enkele minuten kan een beginnend brandje zich uitbreiden tot een uitslaande brand met verduisterende en giftige rook. Door die rook kunt u binnen 3 minuten stikken. Een snelle ontdekking is dus van levensbelang bij een brand, hierdoor kunnen mensen snel geëvacueerd worden en is de kans groter dat ook het pand gered kan worden.

Een brandmeldinstallatie in een gebouw heeft tot doel een begin van brand in een dusdanig stadium te lokaliseren, dat de bestrijding ervan tijdig kan plaatsvinden en maatregelen kunnen worden getroffen om mens, inventaris, gebouw en milieu veilig te stellen. De normen waaraan een brandmeldinstallatie moet voldoen zijn vastgelegd in de norm NEN2535.

Daarnaast dient u ook rekening te houden met geldende wet- en regelgeving, een complex en dynamisch geheel. Onze experts nemen u alle zorg uit handen als het gaat om brandbeveiliging. Wat kan Hst beveiliging hierin voor u  betekenen  :

 • Het opstellen van een programma van eisen van brandbeveiliging
 • Installeren van de installaties
 • Onderhoud en beheer
 • Certificering
 • Tevens ook ontruimingsinstallatie mogelijk

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contact formulier!
U kunt ons uiteraard ook bellen op 085-3030617.

  HST beveiliging gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Bovenstaand geldt vrijwel voor elke site die Google Analytics gebruikt, vaak wordt deze uitleg verstopt in de algemene voorwaarden. Wij van Hst Beveiliging zijn hier open en eerlijk in: wij monitoren graag welke pagina’s op onze website door u bezocht worden zodat wij onze diensten daarop kunnen aanpassen en verbeteren. Dank voor uw begrip.

  Sluiten